Sadece geniş bir sensör ve 4K çekimle mümkün olan yüksek görüntü kalitesini sunan kamerada, HDR, BT.2020 ve yüksek hızlı çekim gibi yeni işlevler var. Kamera 12G-SDI, TICO, SDI çıkış ve MoIP gibi özelliklerle sadece stüdyo yapımlarına değil, spor ve etkinlik gibi çok çeşitli çalışmalara uygun. Yüksek görüntü kalitesi ve çeşitli koşullara uyarlanabilme nedeniyle, bu kamera 4K çağında gereken üst düzey yapım düzeyini sunuyor.

Geniş 4,4K sensör

Yeni 4,4K sensör, ultra yüksek çözünürlük, yüksek hassasiyet, düşük gürültü ve geniş dinamik aralık sağlıyor.

B4 yuva

2/3 lens harici bir adaptör olmadan kullanılabiliyor, ve geniş sensörler için tasarlanan dahili lens, yüksek görüntü kalitesini garantiliyor. Bu yeni çekim yöntemi, mevcut ışığın etkinliğini en üst düzeye yükseltiyor.

2000 TV satırı çözünürlük

Çeşitli ayarlarda farklı nesnelerin zengin ayrıntılı resimleri için yatay ve dikey yönlerde 2000 televizyon satırı çözünürlük için 4K’nın ötesinde örnekleme yapılıyor.

HD modunda 3 düzeyde yüksek hızlı çıkış

Spor ve diğer aktif ayarlarda 1080p, 1080i ve 720p çözünürlüklerde yüksek hızlı çekim mümkün. Bu özellik hızlı hareket eden nesneler için bile zengin ayrıntılı görüntüler sağlıyor. Çeşitli ağır çekim sunucuları ile uyumluluk için n2, 3, 4 kat hızlı çıkış seçilebiliyor.

 

AK-UCU600 CCU ile geleceğe dönük altyapı

Bu kamera 4K çağında gereken sıkıştırmasız 12G-SDI çıkışı destekliyor ve 4K görüntülerin tek kablo ile iletilmesini sağlıyor. Kullanılan hafif sıkıştırma teknolojisi TICO, 4K görüntülerin kalite kaybı olmadan 3G-SDI ile gönderilmesini sağlıyor, böylece mevcut HD altyapısı 4K sistemlerde kullanılabiliyor. Yeni kuşak MoIP’yi de desteklemesi bekleniyor.

Yüksek kaliteli görüntü

AK-UCU600 kamera kontrol birimi ile 4K/UHD sinyallerin fiber optik kabloyla sıkıştırmasız uzun mesafeli iletimi destekleniyor. AK-HRP1000G/1005GJ uzaktan kumanda panelindeki renkli LCD ekran hızlı tepki için mükemmel görüş ve işlevler sağlıyor.

Yüksek dinamik aralık uyumluluğu

Bu mod resmin karanlık alanlarında kontrast, renk ve gölgeleri sunarken zengin geçişler sağlayarak, daha gerçekçi görüntü kalitesi sonucu veriyor. Yüksek dinamik aralığı ayarlayarak değişken HDR desteği sunuyor. Ayrıca her iki yapım ortamında da çalışabilmek için aynı anda HDR/SDR destekli bir sistem yapılandırmak mümkün.